Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 910

На командному чемпіонаті України з кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків у місті Олешки на Херсонщині 260 легкоатлетів перевірили свою готовність перед початком літнього сезону.

До трас, прокладених у лісовому масиві  піщаним грунтом, добре прилаштувалися представники Хмельниччини. Зокрема, найдовшу, восьмикілометрову дистанцію серед чоловіків упевнено виграв досвідчений Олександр Матвійчук з Ізяславщини. За ним на сьомій, восьмій та одинадцятій позиціях фінішували хмельничанин Тарас Чукань, кам’янчанин Віталій Капітанець та Ігор Ярошенко з обласного центру. які  серед молоді   були кращими, розмістившись у тій же послідовності на першому, другому й третьому місцях.
До числа призерів пробилися також Василь Сабуняк із Полонського району (3 км, юнаки до 18 років), хмельничанка Люба Суховірська (3 км, жінки). На цій же дистанції кращими серед молоді стали Тарас Чукань  та Ігор Ярошенко, які відповідно посіли першу й другу сходинки.
Наша невелика команда, до складу якої увійшли лише кросмени з обласного центру, Кам’янця-Подільського, Полонського та Старосинявського районів, зайняла  сьоме місце. Готували її до змагань тренери Леонід Рибак, Іван Чорний, Василь Ліщук, Лідія Івчук.