Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 981

Хорошим подарунком для любителів футболу став автобусний тур до Харкова на матч збірних України й Туреччини.  Його організувало  громадське об’єднання «Інститут солідарності громад Романа Мацоли».

Зі Славутського, Шепетівського та Полонського районів  сотня уболівальників відправилася  до Харкова двома комфортабельними автобусами,  Незважаючи на довгу  дорогу, ми прибули до столиці Слобожанщини в піднесеному настрої та в очікуванні видовищної гри  жовто-синьої футбольної дружини. Чим ближче наближалися до місцевої спортивної арени, тим більше було помітно, що  в місті буде велике свято футболу найвищої якості. Жителям Харкова не звикати до приїзду іменитих команд. Вони на власні очі побачать в цьому сезоні ще й фінал Ліги чемпіонів УЄФА.
За дві години до початку поєдинку українців з турками глядачів, які завітали на стадіон раніше, розважали концертом переможці багатьох пісенних телевізійних проектів України. Артисти, так би мовити, завели присутніх. А під час матчу діялось щось неймовірне. Уболівальники палко підтримували своїх. І наша збірна не підвела їх,  здобувши красиву перемогу з рахунком 2:0.
На післяматчевій прес-конференції головний тренер збірної України Андрій Шевченко в першу чергу виділив те, що саме завдяки несамовитій підтримці вболівальників  було здобуто цю надважливу перемогу. Він подякував збірній і глядачам, які прибули з різних куточків держави  підтримати своїх футболістів.
Ми ж, подільські любителі футболу, в свою чергу, хочемо подякувати тим людям, які організували цю чудову футбольну поїздку. Більшою мірою це стало можливим завдяки ініціативі народного депутата Романа Миколайовича Мацоли та його помічників. Також дякуємо водіям, які з комфортом везли нас до Харкова  й назад.