Центральним матчем чергового туру чемпіонату України з футзалу в екстра-лізі був поєдинок у столиці між місцевою командою «ХІТ» та хмельницьким «Соколом».

Господарі відкрили рахунок першими. Наші земляки прагнули відігратися, але не змогли це зробити до перерви. На початку другого тайму Хамдамов потужно пробив по воротах і м’яч від захисника господарів зрекошетив у сітку – 1:1. На майданчику стало ще гарячіше. Суперники швидко діяли на зустрічних курсах.
Фортуна знову посміхнулася киянам – 2:1. Часу залишалося все менше і менше. Старання подолян увінчалися успіхом на 32-й хвилині. Лисенко забиває гол. Рахунок більше не змінився. Справжня бойова нічия – 2:2.
Інші матчі завершилися так: «Енергія» Львів – «ІнБев- НПУ» Житомир-Київ – 3:2, «Епіцентр К Авангард» Одеса – «Ураган» Івано-Франківськ – 2:1, «Продексім» Херсон – «Титан» Покровське – 2:4.
Після семи проведених матчів наш «Сокіл» – одноосібний лідер, у якого 15 очок. У «Продексіма» і «Титана» – по 14, «ХІТа» і «Енергії» – по 13. «Кардинал-Рівне» набрав 10, «Епіцентр К Авангард» – 3, «Ураган» – 2 очки.
Наступний тур відбудеться 11 листопада. «Сокіл» приймає вдома команду «Продексім».