У дев’ятому турі чемпіонату України з футзалу серед команд екстра-ліги хмельницький «Сокіл»  порадував своїх уболівальників яскравою грою.

  Подоляни зустрічалися вдома з досить сильним колективом — херсонським «Продексімом». Обидві команди діяли в атакуючому ключі, але господарі — переконливіше. На сімнадцятій хвилині хмельничанин Педяш відкриває рахунок. Гості ще не оговталися від цього гола, як знову пропустили. Шеремета з аута  різко пробив. М’яч зрекошетив від захисника херсонців у ворота — 2:0.
   Після перепочинку на майданчику точилася ще гостріша боротьба.  Довго нікому  не вдавалося забити. Лише в середині тайму відзначається Кручек — 3:0. А невдовзі Педяш доводить рахунок до розгромного — 4:0. Гості спромоглися лише на гол престижу.
   Інші матчі туру завершилися так: «Ураган» Івано-Франківськ — «Кардинал-Рівне» —  1:2, «Титан» Покровське  — «Епіцентр К Авангард» Одеса — 6:3, «ІнБев-НПУ» Житомир-Київ — «ХІТ» Київ — 1:2.
  «Сокіл»  набрав18 очок і  очолює турнірну таблицю після першого кола. У «Титана» — 17, у команди «ХІТ» — 16 очок. Останнє, дев’яте місце посідає «Ураган» — 2 очки.
  Наступну зустріч наші хлопці проведуть 18 листопада в Хмельницькому. Їхній суперник — новачок елітного дивізіону «Епіцентр К Авангард».