У Хмельницькому відбулися фінальні турніри відкритого чемпіонату міста серед чоловіків та жінок.

У коловому турнірі серед чоловіків уже зі старту визначилися два головних претенденти на звання чемпіона – це багаторазовий чемпіон міста, кандидат у майстри спорту Сергій Попов та президент громадської організації шахістів м. Хмельницького, кандидат у майстри спорту Володимир Іванов, які перемагали суперників у перших чотирьох турах. У п’ятому лідери зустрілися в очній дуелі, де в результаті цікавої боротьби переміг С. Попов.
Це фактично вирішило долю першого місця в турнірі. В подальшому С. Попов зіграв ще дві партії внічию й з результатом 6 очок з 7 можливих став чемпіоном міста. Друге місце у В. Іванова, який також виборов 6 очок. Третє місце з результатом 4 очки посів Олександр Баклан.
У коловому турнірі серед жінок поза конкуренцією була чемпіонка міста минулого року, кандидат у майст-
ри спорту Наталія Понятишина, яка перемогла у восьми партіях, лише одну закінчила внічию й з результатом 8,5 очка з 9 можливих знову стала чемпіонкою міста. По 6,5 очка вибороли Альона Онищук та десятирічна Васіліса Явдосюк. За результатом особистої перемоги над суперницею А. Онищук посіла друге місце, а
В. Явдосюк – третє.  
Результати турнірів подаються до Федерації шахів України для обрахунку національних рейтингів з класичних шахів учасників змагань.