Відбувся черговий тур чемпіонату України з футзалу в екстра-лізі.

Хмельницький «Сокіл» приймав «Кардинала-Рівне». Вже на другій хвилині подолянин Педяш відкрив рахунок. Ближче до кінця тайму Хамдамов подвоїв його. Здавалося, зустріч буде легкою прогулянкою для господарів. Але так не думали гості.  На сімнадцятій хвилині вони розпечатали ворота «Сокола» — відзначився Волянюк.
Після перепочинку суперники діяли на зустрічних курсах. Правда, в хмельничан було більше хороших нагод забити. Однією з них скористався Хамдамов — 3:1. На майданчику стало ще гарячіше. Волянюк скорочує рахунок. Рівненці прагнули будь що врятувати матч, однак хмельничани вміло захищалися, гостро атакували  і не випустили перемогу з рук — 3:2.
Інші матчі завершилися так: «Епіцентр К Авангард» Одеса — «Енергія» Львів — 5:4, «Продексім» Херсон — «ХІТ» Київ -2:3, «Титан» Покровське — «ІнБев-НПУ» Житомир-Київ — 6:4.
Наш «Сокіл» і далі очолює турнірну таблицю — 28 очок. На два пункти відстає «Титан». «ХІТ» має 23, «Продексім» і «Енергія» — по 17, «Кардинал-Рівне» — 15, «ІнБев-НПУ» — 8, «Епіцентр К Авангард» — 6, «Ураган» — 4 очки.
Наступну зустріч «Сокіл» проводить у гостях. Його суперник — «ІнБев-НПУ».