Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 593

Всеукраїнські змагання »Новорічний день стрибуна» в легкоатлетичному манежі «СКІФ» Львівського державного університету фізичної культури стали успішними для вихованців Кам’янець-Подільської ДЮСШ-1, яких тренує подружжя Вергуш — Олег та Юлія.

Cеред дівчат до 18 років у стрибках у довжину з результатом
5,33 м перемогла перспективна Олександра Чернуха. Вона ж здобула друге місце в потрійному стрибку — 11,44 м. Артем Богуцький стрибнув на 6,67 м у довжину та на 12,97 м у потрійному стрибку, посівши серед юнаків відповідно першу й другу сходинки. Єлизавета Швець у стрибках у висоту підкорила 1,55 м, що принесло їй третє призове місце серед дівчат до 18 років. А в турнірі чоловіків у цьому ж секторі дев’ятнадцятирічний Леонід Гоменюк зайняв шосте місце з особистим досягненням 1,90 м, хоча спеціалізується у метанні диска.
У ці ж дні в манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності на Всеукраїнських змаганнях пам’яті заслуженого тренера України а з легкої атлетики Сергія Операйл, за участю понад 600 юних спортсменів 2001 року народження та молодших, відзначився Борис Коломійчук зі Старокостянтинова, який вперше підкорив двометрову висоту і виборов перше місце серед юнаків.