Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 770

За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області у Гуменецькому НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів» Кам’янець-Подільського району проведено дванадцятий відкритий обласний турнір із легкоатлетичних стрибків «Подільська весна».

На ці популярні в регіоні змагання, засновані вчителем фізичної культури Гуменецького НВК, тренером-викладачем ДЮСШ «Лідер» Миколою Дубчаком, прибули 109 легкоатлетів. Вони представляли команди 10 населених пунктів Хмельницької, Тернопільської та Чернівецької областей.
Розіграно нагороди в двох стрибкових дисциплінах у п’яти вікових групах: від початківців до дорослих. Цьогоріч організатори розширили програму змагань, збудувавши сектор для стрибків у довжину з синтетичною доріжкою для розбігу. Тож під час цікавої боротьби, що розгорнулася в секторах, визначилися переможці, як традиційно в стрибках у висоту, так і вперше в стрибках у довжину. Висотники спромоглися оновити чотири рекорди турніру, серед яких варто виділити результат (155 см) серед дівчат до 15 років прогресуючої кам’янчанки Марії Антименюк. Стрибуни в довжину встановили перші орієнтири.