У Кропивницькому відбувся командний чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002 року народження й молодших. Виступало 738 спортсменів із 24 областей і міста Києва.

Найбільш помітними представники Хмельницької області були на бігових доріжках. Вони покращили особисті результати й увійшли до числа лідерів у своїх дисциплінах. Найкоротшу стометрову дистанцію двічі як у попередньому, так і у фінальному забігах, з однаковим часом 11,22 сек. подолав Богдан Авдєєв зі Старокостянтинова і здобув першість,залишивши позаду понад 70 суперників. А на 200-метрівці він посів третє місце.
І якщо Богдану не звикати виборювати призи на всеукраїнських змаганнях серед однолітків, то вдалий виступ кам’янчанина Андрія Атаманюка став для багатьох фахівців несподіванкою. Цей перспективний юнак, яким опікується заслужений тренер України Василь Ліщук, стрімко прогресує від старту до старту: Андрій впевнено переміг у бігу на 1500 м і 3000 м. Cтарокостянтиновець Дмитро Козачук лише на фініші 800-метрівки в тактичній боротьбі поступився гідним суперникам і був четвертим.
До чільної десятки в індивідуальних видах також увійшли бігун Павло Карвацький з Хмельницького, кам’янчани стрибун у довжину Олександра Чернуха, бігунки Ірина Шершал та Юлія Онопрійчук. Крім того, наші естафетні команди хлопців та дівчат, подолавши (100+200+300+400) м, зайняли четверті місця.