У Хмельницькому стартував масштабний проект Fitness city, ініціатором якого виступила член відділення Національного олімпійського комітету в області, заступник начальника управління молоді та спорту міської ради Наталія Томусяк.

У рамках заходу мешканці міста різного віку мають можливість щосуботи у спорткомплексі “Поділля” з 10 години долучатися до безкоштовних спортивних занять із обов’язковим музичним супроводом за почерговою участю одного з шістнадцяти найкращих фітнеc-тренерів обласного центру, Славути та Красилова, які пропонуватимуть свої програми тренувань. Проект Fitness city (всього 18 руханок) триватиме до 31 серпня. В його рамках будуть проведені тренування на свіжому повітрі з шейпінгу, пілатесу, кросфіту, пілоксингу, зумби, різноманітні функціональні заняття.
Мета заходу – задовольнити прагнення мешканців міста до занять спортом та активного способу життя.
Перші тренування провели Сніжана Кріль (СпортЛенд) та Наталія Снігур (Студія Emotion&Fit). Вони зацікавили хмельничан – понад 250 активних містян протягом години виконували функціональне тренування, одночасно стрибали, присідали, випробовували своє тіло на гнучкість.