Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 708

Днями на території Ярмолинецького навчально-виховного комплексу, урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Проект вдалося реалізувати шляхом співфінансування з Федерації футболу України та бюджету селищної ради.
Привітали учнів та вчителів з визначною подією в житті школи та району голова районної державної адміністрації А. Шутяк, голова районної ради Л. Копицяк, селищний голова В. Хоптяр, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації В. Хоптова, начальник управління фінансів райдержадміністрації О. Гусак, директор ТОВ «Мідасстоун» М. Білик.
Директор Ярмолинецького навчально-виховного комплексу Володимир Постовіт також подякував всім причетним до цієї події, хто надав суттєву допомогу в будівництві спортивного майданчика та зауважив, що його відкриття – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, які проходитимуть тут, принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним. І, не зраджуючи традиціям, вручив грамоти найактивнішим спортсменам.
Після перерізання символічної стрічки на знак відкриття майданчика юні футболісти провели перший удар по м’ячу у ворота. Далі відбувся танцювальний флешмоб, футболісти продемонстрували своє уміння володіти м’ячем. Завершився святковий захід турніром з міні-футболу.