У Старокостянтинові відбувся турнір з футболу на пошанування пам'яті полеглих 29 серпня 2014 року під Іловайськом подолян у війні з російським агресором.

Його учасники хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв – Євгена Андріюка з Деражні (боєць 8 полку спецпризначення), Олександра Співачука з обласного центру (батальйон «Миротворець»), Андрія Журавленка з Кам’янця-Подільського та Олександра Романенка зі Старої Синяви (батальйон «Донбас»).
У турнірі взяли участь команди «Олімп» Деражня, ФК «Спецназ» м. Хмельницький та дві старокостянтинівські – ФК «Авіатор» і ФК «Цукровик». У фіналі зустрілися команди з Хмельницького і Деражні. Саме в команді «Олімп» свого часу був на провідних ролях загиблий Євген Андріюк.
Святкувала перемогу в турнірі, що вже стане традиційним, команда «Олімп», якій і був вручений кубок. Ініціював проведення турніру Олег Бляхарський – учасник бойових дій у складі легендарної «вісімки». Ідею підтримав та допоміг втілити в життя Олександр Співак, генеральний директор ТОВ "АСПІК ГРУП".