Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 401

2 жовтня в обласному центрі стартував III-й Чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з боксу.

У змаганнях беруть участь більше сотні військовослужбовців з усієї України.  За регламентом учасники розділені на 3 групи. Перша - оперативні командування і навчальні центри, друга – вищі військові навчальні заклади, третя – частини безпосереднього підпорядкування. Військові боксери змагатимуться у восьми вагових категоріях.
- Серед учасників змагань є військовослужбовці строкової служби, контрактники та офіцери. 90 відсотків спортсменів з числа контрактників та офіцерів мають бойовий досвід участі в ООС/АТО, - підкреслив підполковник Владислав Суспо. – Вік спортсменів від 19 до 35 років. Це і досвідчені переможці та призери чемпіонатів України, міжнародних турнірів зі спортивними званнями, титулами і боксери-початківці. Та бокс тим і цікавий, що поєдинок в рингу триває до останньої долі секунди перед гонгом, а іноді й одночасно з ударом молоточка у дзвін, - наголосив офіцер.
Фінальні поєдинки чемпіонату відбудуться в п’ятницю 4 жовтня. За їх підсумками буде сформовано основу збірної Сухопутних військ, яка боротиметься за перемогу у Чемпіонаті Збройних Сил України, що відбудеться в кінці листопада у Львові.