Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 460

Волочиський «Агробізнес» цього сезону перебуває на головних ролях у чемпіонаті України з футболу серед колективів першої ліги.

У звітному турі наші земляки мірялися силами в Луцьку з досвідченою «Волинню». Все складалося на нашу користь: волочисці повели в рахунку в першому таймі. Господарям вдалося відігратися ближче до завершення другої половини матчу. А в доданий час вони вирвали перемогу з пенальті – 2:1.
Наводимо інші результати одинадцятого туру: «Прикарпаття» Івано-Франківськ – «Металіст 1925» Харків – 2:3, «Авангард» Краматорськ – «Металург» Запоріжжя – 1:0, МФК «Миколаїв» – «Балкани» Зоря – 1:2, ФК «Минай» – «Черкащина» Черкаси – 3:1, «Оболонь-Бровар» Київ – «Кремінь» Кременчук – 1:0, «Чорноморець» Одеса – «Інгулець» Петрове – 0:3. Матч «Гірник-Спорт» Горішні Плавні – «Рух» Винники перенесено.
Команда «Оболонь-Бровар» посідає перше місце – 25 очок. ФК «Минай» і «Металіст 1925» набрали по 23. Лише на очко відстає від них «Агробізнес». А на останньому, шістнадцятому, місці – «Металург», у якого лише чотири очки.