Хай зросте і кількість чемпіонів.

Все більше уваги приділяє влада обласного центру розвитку спорту та фізичної культури у Хмельницькому. Завдяки турботі депутатського корпусу, міського голови, зростає кількість облаштованих за кращими стандартами спортивних об’єктів. Днями з’явився новий майданчик і в навчально-виховному комплексі № 4.

За словами директора школи Андрія Тарабана, відновлювальні роботи не велись на старому майданчику майже 30 років, тож учні школи відтепер будуть активно займатися міні-футболом, волейболом, баскетболом.
На будівництво та облаштування цього майданчика з міського бюджету виділено майже півтора мільйона гривень, такі ж майданчики мають з’явитись і біля 25-ї та 21-ї школи. Ще одне футбольне поле здано в експлуатацію в гімназії № 2, що на проспекті Миру. Воно збудоване за типом “Юніор” і має розміри шістдесят на тридцять метрів, об’єкт такого формату в місті вже третій. Займатися тут будуть не тільки учні гімназії, а й діти з місцевих дитячо-юнацьких шкіл та мешканці мікрорайону. Загальна вартість будови 6,5 мільйона гривень. Тут дооблаштують окремо волейбольний і баскетбольний майданчики та бігові доріжки з освітленням. Перший гол у шкільні ворота забив міський голова Олександр Симчишин.
“Це багатофункціональний майданчик, – розповідає мер, – ми їх будуємо різними, і для футболу, і для інших видів спорту. Саме цей призначений для проведення звичайних уроків фізкультури – для занять дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Займатись на майданчику зможуть і жителі навколишніх будинків”.