У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбувся Чемпіонат прикордонників з рукопашного бою пам’яті полеглих героїв-прикордонників.

У змаганнях взяли участь майже сотня спортсменів, серед яких заслужений майстер спорту України, три майстри спорту міжнародного класу, шість кандидатів у майстри спорту України. Більш ніж половина військовослужбовців – учасники АТО та ООС. Подібні змагання в академії проводяться не вперше, оскільки тут створені всі умови для проведення спортивних заходів.
Змагання тривали два дні. У загальнокомандному заліку серед команд групи «А» перше місце посіла команда Національної академії, друге – Південного регіонального управління, третє – Західного регіонального управління. Серед команд групи «Б» – перше місце у Чернігівського прикордонного загону, друге – Бердянського, третє – у Мостиського загону.
В особистому заліку категорії до 65 кг – перемогу здобув Дмитро Мінеско (Чернігівський прикордонний загін). У категорії до 60 кг найвищу сходинку посів Андрій Магола, до 70 кг – Костянтин Потапов, до 75 кг
– Ілля Дзісяк, до 80 кг – Антон Вініченко, до 90 кг – Денис Кухар та понад 90 кг – Руслан Дацьков – усі представники НАДПСУ.
Виступи спортсменів оцінювала суддівська бригада на чолі з головним суддею Гаррійєм Оседлевичем.