Завершився чемпіонат України з футболу в першій лізі.

Найдраматичнішим став останній тур, в якому й вирішилася доля нагород та путівок у елітний дивізіон. Фахівці пророкували чемпіонство «Інгульцю», котрий практично постійно ходив у лідерах. І такі шанси в нього були, але команда з селища Петрове на фініші не змогла здолати в гостях одного з аутсайдерів – «Балкани» із села Зоря. Нічия (1:1) відкинула «Інгулець» аж на третє місце.
Золоті нагороди після домашньої перемоги над луцькою «Волинню» з рахунком 1:0 здобув «Минай» із однойменного закарпатського села. «Срібло» дісталося «Руху» з Винників, який у рідних стінах розтрощив краматорський «Авангард» – 4:0.
Волочиський «Агробізнес» у останньому турі здобув красиву перемогу над столичною командою «Оболонь–Бровар» – 2:0. Наші земляки, які давно заявили, що не боротимуться за вихід у елітний дивізіон через відсутність сучасного стадіону, посіли четверте місце.
Інші матчі заключного туру завершилися так: «Черкащина» Черкаси – МФК «Миколаїв» – 0:4, «Металіст 1925» Харків – «Кремінь» Кременчук – 4:2, «Металург» Запоріжжя – «Чорноморець» Одеса –– 1:4, «Гірник-Спорт» Горішні Плавні – «Прикарпаття» Івано–Франківськ – 2:4.
А ось який очковий багаж команд: «Минай» – 62, «Рух» – 61, «Інгулець» і «Агробізнес» – по 60, «Волинь» –57, «Оболонь-Бровар» – 51, «Металіст 1925» – 48, «Авангард» – 45, «Гірник-Спорт» і «Чорноморець» – по 39, МФК «Миколаїв» – 34, «Прикарпаття» – 30, «Кремінь» – 27, «Балкани» – 26, «Металург» – 22 і «Черкащина» – 7 очок.
До вищої ліги вийшли перші три команди – «Минай», «Рух» та «Інгулець».