Хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук виступила на змаганнях «Bauhaus-Galan» – етапі «Діамантової ліги» у Стокгольмі.

На нашу землячку чекала неабияка конкуренція від олімпійської чемпіонки Ріо-де-Жанейро, дворазової чемпіонки світу з потрійного стрибка колумбійки Катеріне Ібаргуен, котра у Швеції змагалася в стрибках у довжину. І її результати у цій дисципліні викликають неабияку повагу. Зокрема, особистий рекорд на стадіоні у Катеріне, як і у Марини – 6,93 м.
А ще ж виступали британка Шара Проктор, особистий рекорд якої 7,07 м, кілька інших титулованих спортсменок. Власне, організатори підібрали такий склад учасниць, що високих результатів, як і перемоги, можна було чекати від багатьох з них. Лідирувала до заключної спроби шведка Хадді Санья.
Санья у другій спробі приземлилася на позначці 6,83 м. Після п’яти спроб слідом за нею розташувалися Марина Бех-Романчук (6,71 м) і колумбійкаКатеріне Ібаргуен (6,60 м).
За правилами змагань, шосту спробу виконувала лише перша трійка. Саме за результатами, показаними в ній, і визначали переможницю. Бех-Романчук у заключній спробі стрибнула найдалі – на 6,85 м і в підсумку перемогла.
Спортивна громадськість Хмельниччини вітає Марину та її тренера Вадима Крушинського з утвердженням гарного іміджу України.