Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 315

За двадцять років своєї діяльності секція боксу Ярмолинецької дитячо-юнацької спортивної школи виплекала чимало справжніх майстрів боксерської рукавички. Проймають гордістю їхні успіхи у престижних змаганнях різних рівнів.

Павло Малюк, до прикладу, став призером європейської першості. Наполегливість, постійні тренування посприяли тому, що виконав нормативи майстра спорту з кікбоксингу та боксу. Цього досяг і Сергій Гуменний. А Дмитро Синчук став майстром спорту з кікбоксингу. Обидва, свого часу, у власних вікових категоріях входили до десятки кращих у континентальних чемпіонатах з кікбоксингу. Вони та Павло Малюк не-
одноразово здобували призерські лаври на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Протягом усіх цих років тренує юних боксерів кандидат у майстри спорту Віктор Гуменний. У секції під його керівництвом займаються тридцять чотири вихованці. Є серед них і одна дівчина, учениця Новосільської загальноосвітньої школи Анастасія Грушковська. На заняття приїжджають також учні з Правдівки, Солобковець, Ясенівки та інших сіл району.