До Всеукраїнського забігу в пам’ять про загиблих захисників «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» долучилася й Хмельниччина. Понад дві сотні учасників, серед яких ветерани, молодь, спортсмени, представники громадських організацій та місцеві жителі, подолали двокілометрову дистанцію: від стадіону «Поділля» до майдану Незалежності. Таким чином вони вшанували пам’ять про загиблих земляків, які ціною власного життя захищали Україну на сході.

На фініші, на майдані Незалежності, учасники забігу вшанували хвилиною мовчання пам’ять 216-ти загиблих захисників з нашої області, до меморіальної стели сльозами пам’яті лягли квіти.
Вшановуючи випускників Москалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Ярмолинеччині, Олега Середюка та Петра Бойка, які віддали життя, захищаючи рідну Україну і виборюючи нам можливість жити під мирним небом, долав двокілометрову дистанцію учень 11 класу цього навчального закладу Андрій Заворотний (на фото).
Організаторами забігу стали відділ Міністерства у справах ветеранів України в області та управління молоді та спорту при облдержадміністрації. До забігу пам’яті також долучився голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет.