Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 402

Представник Хмельницької ОДЮСШ Даніїл Мазур здобув перше місце у Всеукраїнському турнірі з фехтування на шпагах серед кадетів (до 17 років) в Києві.

Протягом дня змагань він провів 12 поєдинків, із яких виграв 11. Поступаючись у трьох останніх боях, Даніїл зумів знайти в собі сили й у напружених протистояннях перемогти з рахунком 15:14. Не спромігся зупинити хмельничанина у фінальному поєдинку і досвідчений Роман Самойлов із Харкова, якому дісталося “срібло”. Успіх Даніїла не випадковий, адже він зростає у фехтувальній родині і тренується під наглядом свого батька – Юрія Михайловича Мазура, який завжди перебуває в пошуку методики оптимальної підготовки спортсменів високого рівня, відвідуючи семінари та навчально-тренувальні збори за кордоном, є суддею міжнародної категорії, головним тренером команди України з фехтування на шпагах серед дівчат. Cеред його найуспішніших вихованців сьогодення і донька Єва, майстер спорту, котра лише протягом вересня поточного року стала віце-чемпіонкою України серед юніорок в особистому заліку й третьою в команді міста Києва на Кубку України серед дорослих.
Вітаємо фехтувальне сімейство хмельничан з успіхами на спортивній ниві і бажаємо перемог в наступних стартах на шляху до Олімпіад!