Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 2539

За підтримки  обласного відділення НОК України відбулася відкрита першість Старокостянтинівської ДЮСШ та міста з легкої атлетики на честь Героя України Сергія Бондарчука, колишнього вчителя фізики місцевої гімназії, який загинув від кулі снайпера 20 лютого минулого року на вулиці Інститутській у Києві в ході трагічних подій Революції гідності.

Позмагатися з однолітками у чотирьох дисциплінах (біг 60 м, 800 м, стрибки у висоту та довжину) на доріжках та в секторах манежу виявили бажання 143 представники 2000 року народження  й молодші  з семи команд  області, а також спортсмени Хмільницької ДЮСШ із Вінниччини.
У  ході безкомпромісної боротьби були визначені 24 призери, які отримали грамоти, медалі і грошові винагороди, а переможці — ще й кубки  від організаторів змагань. Крім того, за три найкращі результати турніру бігунка Валерія Стримецька, стрибунка в довжину Дар’я Нараєвська  зі Старокостянтинова та  бігун Сергій Коломійчук із Шепетівської ДЮСШ відзначені димломами та медалями НОК України.
Нагородження проводив багаторазовий чемпіон України серед юнаків та юніорів у бігу на середні дистанції Андрій Аліксійчук із  Чотирбок Шепетівського району.