Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 601

Через злощасний коронавірус матчі в другій лізі, як і в інших футбольних дивізіонах, переносяться на пізніші строки. Отож команди провели різну кількість зустрічей.

Особливо ця строкатісь помітна в групі А другої ліги. Щодо звітного, туру, то передусім варто зупинитися на матчі хмельницького «Поділля» й «Карпат» із Галича, які демонструють досить цікавий наступальний футбол. Наші земляки здобули перемогу в рідних стінах з рахунком 2:0 і ще раз довели, що серйозно націлилися на високе місце.
Для любителів статистики наводимо інші результати: «Нива» Вінниця — «Рубікон» Київ — 2:1, «Діназ» Вишгород — «Волинь-2» Луцьк — 3:0, «Карпати» Львів — «Буковина» Чернівці — 0:3, «Оболонь-2» Буча — ФК «Чернігів» — 0:0. Дунаєвецький «Епіцентр» вчора проводив пропущену зустріч десятого туру із «Буковиною». На час підготовки матеріалу його результату ми ще не знали.
Нагорі турнірної таблиці — двовладдя; «Діназ» і «Поділля» набрали по 22 очки. Третім іде «Епіцентр», який провів на два матчі менше від лідерів — 20 очок. Сталися зміни й у стані аутсайдерів. Вінницька «Нива» залишила останню, тринадцяту сходинку — 6 очок. Натомість, львівські «Карпати» опустилися на дно - 4 очки.