Представник першої ліги чемпіонату України з футболу волочиський «Агробізнес» і друголігівські «Поділля» Хмельницький, «Епіцентр» Дунаївці завершальний етап підготовки до сезону проводять у Туреччині.

Ми вже повідомляли в газеті про п’ять контрольних матчі волочисців, у яких вони здобули дві перемоги, зазнали стільки ж поразок і одну зустріч звели внічию. І ось відбулися нові поєдинки. Наші земляки з рахунком 1:0 здолали своїх партнерів по дивізіону – «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини. Позавчора їхнім суперником була білоруська команда «Торпедо-БєлАЗ». Матч завершився з рахунком 1:0 на користь білорусів.
Днями оновлене «Поділля» розпочало на морському узбережжі повноцінний режим тренувань. Поки відомий один його спаринг-партнер – середнячок першої ліги «Альянс» Липова Долина. Матч заплановано на 4 березня.
А «Епіцентр», поступившись у останньому контрольному матчі першого етапу підготовки в Кончі-Заспі одеському «Чорноморцю» 0:3, вчора відправився до Туреччини. Тут дунаївчани готуватимуться до другого кола чемпіонату два тижні. Передбачено кілька контрольних матчів.