Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 392

Сайт Кам’янець-Подільської міської ради похизувався досягненнями своїх юних і старших спортсменів

У Городку пройшов чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 15 років, на якому місто представляли спортсмени ДЮСШ №1 та СК"Епіцентр". Перші місця посіли Захар Крохмальний, Андрій Курчак і Андрій Цюрик, на другу сходинку піднявся Данило Крохмальний, третю позицію зайняли Іван та Андрій  Крохмальні і Михайло Задоянчук. Підвищили свої особисті рекорди Богдан Кукурудзяк, Мирослав Постоловський, Денис Філатов, Давид Сеник, Артем Талалаєв та Руслан Ярчук.

17 та 20 березня борці ДЮСШ №2 змагалися на чемпіонаті області з вільної боротьби серед чоловіків до 23 років, юнаків та дівчат 2006-2008 р.н. Чемпіоном серед дорослих став Юрій Кожухар (125 кг). «Срібло» здобули Давид Костинюк (70 кг) та Аркадій Лаврентюк (125 кг). Варто зауважити, що ці змагання юнаків та дівчат були відбором на Чемпіонат України, який відбудеться в квітні у м. Южне. Чемпіоном області став Назар Валерський. Другі місця посіли Вадим Амінов, Ілля Бойко та Іван Васьков. Треті - Вадим Іваніцький та Давид Кірєєв. Підготували спортсменів тренери відділення вільної боротьби Володимир Костинюк, Дмитро Пасенко та Валентин Негода.

Нещодавно в Городку пройшов також чемпіонат Хмельницької області з класичного пауерліфтингу. За результатами виступів, Катерина Муляр вперше виконала норматив КМСУ (вагова категорія 84 кг). У своїх вагових категоріях перші місця посіли Володимир Антонюк (в/к 66 кг), Влад Фтемов (в/к 59 кг, теж уперше виконав норматив КМСУ) і Олександр Товстокоров (в/к 93 кг). Глєб Воронецький (в/к 46 кг, наймолодший і найлегший учасник змагань) зайняв третє місце.

В Ужгороді відбувся Чемпіонат України з боксу серед дівчат, юніорок та жінок-молоді. Участь у ньому взяли 270 спортсменок з різних куточків України. Не змогли пропустити змагання і вихованці ДЮСШ №2. Наймолодша боксерка Ангеліна Адамович 2008 р.н ( 40 кг) посіла 5 місце і це достойно, бо в її категорії було 7 найсильніших дівчат України. Вже у першому двобої вона проявила свої лідерські якості, але, на жаль, завершила змагання за крок до омріяної медалі. 5 місце посіла і Анна Весна, у першому двобої за станом здоров'я не змогла продовжувати бій. Підготував спортсменок тренер-викладач Олег Люлько.