Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 532

Волочиський «Агробізнес» вперто бореться за путівку в елітний дивізіон. У звітному турі наші земляки приймали середнячка — «Гірник-порт» із Горішніх Плавнів. Волочисці мали перевагу над суперником і забили гол. На жаль, рахунок не втримали. Нічия — 1:1. Знову прикра втрата очок.

А от рівненський «Верес» здобув десяту поспіль перемогу. Цього разу в Тернополі він здолав місцеву «Ниву» — 0:1. Маючи дві гри в запасі, «Верес» йде одноосібним лідером — 48 очок. Одеський «Чорноморець» відстає на три пункти. В харківського «Металіста 1925» — 40 очок. Наш «Агробізнес» набрав 38 очок і йде четвертим при грі в запасі. А замикає турнірну таблицю серед шістнадцяти колективів першої ліги херсонський «Кристал» — 6 очок.
Хмельницьке «Поділля» досить переконливо виступає в групі А другої ліги. Воно єдине поки не зазнало поразки. В попередньому турі футболісти обласного центру у Вишгороді мирно розійшлися з місцевою командою «Діназ» — 1:1. А в звітному турі наші земляки вдома впевнено взяли гору над чернівецькою «Буковиною» — 3:1.
Тепер у турнірі тривладдя: «Поділля», «Карпати» Галич і ФК «Ужгород» набрали по 38 очок. Дунаєвецький «Епіцентр» через коронавірус провів менше матчів від суперників і йде п’ятим із 28 очками. На дні таблиці серед тринадцяти колективів — луцька «Волинь-2» і львівські «Карпати», що набрали по 10 очок.