У несприятливу холодну погоду виступали легкоатлети з чотирьох міст і трьох районів на чемпіонаті області з весняного кросу на честь олімпійця з Білогірщини Степана Байдюка. Змагання відбулися на околиці Хмельницького —  в Лісогринівецькому лісі.

Забіги проходили на дистанції один, три, чотири та п’ять кілометрів у різних вікових групах. У особистому заліку переможцями стали  Дар’я Крижанівська з Старокостянтинова, старосинявець Станіслав Бондар, нетішинка Марія Якимчук, кам’янчанка Олександра Газель, Вадим Лонський зі Старої Синяви, летичівець Олександр Вуйко, хмельничанин, майстер спорту Леонід Рибак.
В абсолютному заліку перемогла команда Нетішина. Призерами стали колективи Старосинявського району та міста Хмельницького. На жаль, не взяли участі в змаганнях бігуни з міст Шепетівка, Славута, Полонне та більшості районів області. Багато років не виїжджають на змагання легкоатлети Білогірського району, який прославив їхній земляк — багаторазовий чемпіон України та Радянського Союзу з бігу на довгі дистанції, учасник Олімпійських ігор Степан Байдюк.