У палаці спорту СК «Енергетик» міста Нетішина  відбувся всеукраїнський турнір з фехтування на шаблях «Золотий клинок — дитяча ліга 10-13» за участю 79 юних спортсменів із семи міст  держави, де культивується цей  олімпійський вид спорту.
Черговий етап «Дитячої ліги» в Нетішині присвячувався Міжнародному дню спорту заради розвитку та миру.  Учасники  змагань мали змогу ознайомитися з умовами тренувань у місті енергетиків і поспілкуватися з титулованими місцевими фехтувальниками та їхніми уславленими наставниками. Відомо, що в Нетішині зростають спортсмени найвищого міжнародного рівня, серед яких олімпійські чемпіонки  Галина Пундик та Ольга Жовнір, яких готують заслужені тренери України Валерій та Ольга Штурбабіни  і Віталій Цисарук.
Та все ж головним дійством були поєдинки на фехтувальних доріжках.  У командних змаганнях кращими виявилися столичні шаблісти: збірна Київ-І —  у хлопчиків та «Вершина» — в дівчаток. Всі призери в індивідуальному заліку нагороджені грамотами і медалями, командним переможцям дісталися Кубки та дипломи.