Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 401

У восьмому турі чемпіонату України з футболу в першій лізі забито багато голів.

Волочиський «Агробізнес» у Кременчуку зустрічався з місцевим «Кременем». Хоча гості забили першими, але згодом пропустили три голи й зазнали відчутної поразки. Хмельницьке «Поділля» гостювало в Горішніх Плавнях. У поєдинку з «Гірником-Спортом» наші земляки мали ігрову перевагу, але не реалізували її. Нічия — 0:0.
Інші матчі були досить результативними: «Нива» Тернопіль — «Альянс» Липова Долина — 1:5, «Кривбас» Кривий Ріг — ФК «Ужгород» — 5:0, «Полісся» Житомир — «Прикарпаття» Івано-Франківськ — 2:0, «ВПК-Агро» Вишневе — «Оболонь» Київ — 0:2, ФК «Краматорськ» — «Металіст» Харків — 0:3, «Олімпік» Донецьк — «Волинь» Луцьк — 1:2.
Як і раніш, одноосібним лідером із стовідсотковим результатом іде «Металіст»– 24 очки. На п’ять пунктів відстає «Кривбас». Третє місце посідає «Полісся» — 15 очок. «Поділля» — на одинадцятій сходинці — 9 очок. На передостанньому місці «Агробізнес» — 6 очок. А замикає турнірну таблицю серед шістнадцяти колективів ФК «Ужгород» — 1 очко.
Порадував своїх прихильників дунаєвецький «Епіцентр», що виступає в групі А другої ліги. Вдома наші земляки здолали з рахунком 1:0 команду «Рубікон» з Київщини. Тепер вони на восьмій — сходинці й мають у активі 12 очок. Лідирують столичний «Лівий берег» і «ЛНЗ» Черкаси», що набрали по 21 очку.