Минулими вихідними у Кам’янці-Подільському відбулось обласне спортивне свято-змагання серед сільських і селищних рад, об’єднаних територіальних громад, збірних команд районів Хмельницької області під назвою «Жнива-2021». Основною ідеєю проведення заходу є залучення сільських трудівників та членів їхніх родин до систематичних занять фізичною культурою та спортом.


На відкритті свята, як і годиться, всіх учасників привітав заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв. Він, зокрема, наголосив, що такі змагання серед жителів громад є дуже важливим інструментом популяризації активного способу життя та розвитку культури занять спортом в секціях і різноманітних спортивних групах. І взагалі, подібні заходи підтримують дух спортивного суперництва між жителями територіальних громад, працівниками сільськогосподарських підприємств та учасниками сільських спортивних клубів, сприяють залученню населення області до спортивного руху. А ще завдяки їм відбувається відродження самобутніх спортивних традицій жителів Хмельниччини.
Отож за результатами змагань, попереду на учасників ще чекає відбір кращих сільських спортсменів області для участі у Всеукраїнських літніх сільських спортивних іграх.

На фото: збірна команда Гуменецької СТГ (перетягування канату - І місце).