Відбувся черговий тур чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» зустрічався в столиці з командою «Оболонь». Господарі забили досить швидкий гол. Після перерви вони подвоїли перевагу, але за чотирнадцять хвилин до завершення тайму гості скоротили розрив і прагнули домогтися бодай нічиєї. Однак у доданий час волочисці пропустили ще один м’яч. Це вже сьома поразка в чемпіонаті.
Засмутило в звітному турі й хмельницьке «Поділля», яке зазнало нищівної поразки в Харкові від «Металіста», пропустивши три «сухих» м’ячі.
Очолює турнірну таблицю «Металіст» – 38 очок. До першої трійки входять «Кривбас» і «Оболонь», відповідно набравши 31 і 27 очок. «Поділля» на одинадцятій сходинці – 17 очок, «Агробізнес» – на чотирнадцятій – 12 очок. А останнім серед шістнадцяти колективів іде ФК «Ужгород» – 9 очок.
Якщо вищі за рангом земляки виступають непереконливо, то дунаєвецький «Епіцентр», який грає в групі А другої ліги, навпаки додає від матчу до матчу. В звітному турі «Епіцентр» обіграв у Галичі місцеві «Карпати», забивши єдиний у зустрічі гол. Дунаївчани здобули 27 очок і посідають п’яту сходинку. А очолює турнірну таблицю столичний «Лівий берег» – 39 очок.