Фактично без перерви розпочалося друге коло чемпіонату України з футболу в першій лізі. Хоча треба зазначити, що з різних причин команди провели неоднакову кількість матчів.

У звітному турі порадував «Агробізнес». Волочисці зустрічалися в Луцьку з місцевою «Волинню». Вже на початку поєдинку наші земляки повели в рахунку. Господарі прагнули відігратися, але гості вміло захищалися й до фінального свистка втримали свої ворота недоторканними. А хмельницьке «Поділля» знову програло. Цього разу в гостях столичній «Оболоні», пропустивши єдиний у матчі гол.
Інші зустрічі завершилися так: «Полісся» Житомир – «Нива» Тернопіль – 1:1, «ВПК-Агро» Вишневе – «Кремінь» Кременчук – 2:0, ФК «Краматорськ» – «Гірник-Спорт» Горішні Плавні – 0:1, «Прикарпаття» Івано-Франківськ – ФК «Ужгород» – 3:1, «Олімпік» Донецьк – «Кривбас» Кривий Ріг – 0:2, «Металіст» Харків – «Альянс» Липова Долина – 2:0.
Очолює турнірну таблицю «Металіст» – 41 очко. В першій трійці – «Кривбас» і «Оболонь», що відповідно здобули 34 і 30 очок. Хмельничани з 17 очками поки втрималися на одинадцятій сходинці. «Агробізнес» залишив зону аутсайдерів і вже тринадцятий – 15­очок. На останньому, шістнадцятому місці – ФК «Ужгород» – 9 очок.