Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 573

У Польщі відбувся ІІІ міжнародний фестиваль призера Олімпійських ігор Юсупа Абдусаламова з вільної боротьби «стінка на стінку», серед кадетів, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації.

У фестивалі брали участь хлопці віком 17-18 років. На змаганнях спортсмени представляли Чехію, Литву, Угорщину, Німеччину, Польщу та Україну. Кожна команда нараховувала по 10 учасників визначених категорій. Перемогу здобула збірна у якої за підсумками індивідуальних поєдинків було більше виграшів.

Українська збірна дійшла до фіналу з однаковим рахунком 9:1 подолавши команди “Європа-ІІ”, Чехію та Литву.

У головному бої українці та угорці вибороли по 5 перемог, але враховуючи кількість набраних балів раніше спортсмени з України вибороли перемогу.

В кожній зустрічі у складі збірної України на борцівський килим виходили по три спортсмени з Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, які зробили вагомий внесок у загальний успіх нашої команди .

Для отримання командної перемоги постаралися шестеро хмельницьких спортсменів: Костянтин Задоянчук (вагова категорія 110кг), Костянтин Морозов (71кг), Гаріб Мехтієв (71кг), Іван Лисий (65кг), Ігор Ковбель (60кг) та Сергій Марцінишен (51кг).

Тренували хмельницьких борців: ОЦФВУМ Юрій Дячок, Леонід Пилипчук, Володимир Поворознюк, Валентин Личак.