З року в рік у Лісоводському професійному аграрному ліцеї приділяють значну увагу розвитку спорту. Заклад активно бере участь у змаганнях обласного рівня, територіальної громади. Часто проводяться спартакіади у стінах ліцею, адже тут працюють секції з волейболу, баскетболу, футболу та міні-футболу, легкої атлетики, настільного тенісу.

Чудова спортивна база – сучасне футбольне поле, майданчики, просторий спортивний зал, тренажери, тенісні столи, спортінвентар – дають можливість організовувати змагання між навчальними групами, між закладами професійної та шкільної освіти. У період карантинних обмежень, коли виїжджають на змагання нечасто, ліцеїсти не припиняють займатися улюбленим видом спорту та мріють про перемоги. Сподіваються, в лютому наступного року все-таки відбудуться заплановані змагання на першість територіальної громади, де вони зможуть зустрітися з гідними суперниками. До речі, у змаганнях такого рівня, що відбулися цієї осені, команда ліцею виборола почесне третє місце з міні-футболу. А днями в ліцеї змагалися в майстерності з настільного тенісу. Працівники закладу, а також любителі цього виду спорту з Городка, Сатанова, Яромирки, Хмельницького взяли участь у відкритих змаганнях на першість ліцею.
– Настільний теніс не надто поширений вид спорту на території нашої громади, і тому ми намагаємося популяризувати його, – розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи Леонід Ткачук. – Є кілька учнів, це – Дмитро Стороженко, Богдан Марченков, Василь Жищинський, які вже грають на рівні з дорослими і залюбки змагаються зі старшими суперниками. Маємо надію, що змагання з настільного тенісу в лютому наступного року, і обласна спартакіада серед учнів професійно-технічних закладів, проведення якої планується в березні, принесуть команді Лісоводського ліцею, її представникам, призові місця. А шлях до них прокладається через наполегливі тренування і такі ось змагання, які підсилюють бажання нових перемог.