Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 763

Черговий рекорд хмельничан
За нагороди чемпіонату України з кульової стрільби серед юніорів, що проходив у Львові, змагалися 225 спортсменів з 17 областей. Хмельничани завоювали 10 золотих та 2 срібні медалі у стрільбі з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені.

Так, у Крістіни Гілевич – 3 золоті і срібна, Маргарити Тарканій – 2 золоті і срібна, Софії Бондар – 2 золоті, Дениса Баблюка – 3 золоті.
Наші земляки знову встановили рекорд України – Денис і Крістіна у вправі РМ-мікст здобули 375 очок. Із 14 зареєстрованих рекордів у стрільбі з малокаліберної та пневматичної гвинтівки на даний час 10 рекордів України, 9 рекордів Європи та 2 рекорди світу належать хмельничанам, учням заслуженого тренера України Петра Бардецького.

У п’ятірці кращих
У Дубліні (Ірландія) відбувся чемпіонат Європи з кросу серед юніорів, молоді та дорослих.
Вихованець заслуженого тренера України Василя Ліщука – кам’янчанин Андрій Атаманюк на дистанції 6 км посів п’яте місце серед юніорів. Це найкращий результат представників збірної України всіх вікових груп.
Вихованець Старосинявської ДЮСШ Вадим Лонський, якому путівку у великий спорт дав перший тренер Іван Чорний, на дистанції 8 км фінішував двадцять шостим серед молоді. Зараз наш земляк представляє Донеччину.

Даніїл – молодець!
У харківському клубі «Уніфехт» шпажисти розіграли нагороди Меморіалу заслуженого тренера України Олександра Захарова. Чемпіоном серед кадетів став представник Хмельницької ОДЮСШ Даніїл Мазур.
Вітаємо Даніїла та його наставника Юрія Мазура з черговим успіхом та бажаємо подальших перемог в наступних змаганнях і втілення олімпійської мрії.