Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 489

 

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин сам любить спорт, отож разом з командою повсякчас дбає про створення хорошої спортивної бази в школах, мікрорайонах, аби молодь гартувалася фізично, досягала висот. А ще мер палко підтримує тих, хто прославляє наш край своїми досягненнями на європейській та міжнародній аренах. Так, ексчемпіонці світу зі стрибків у довжину хмельничанці Марині Бех-Романчук свого часу виділили квартиру, кращі спортсмени-земляки щороку одержують стипендії від міста.

 І ось новий вияв турботи про знаних спортсменів. Олександр Сергійович вручив грошовий сертифікат на 75000 гривень майстру спорту міжнародного класу з фристайлу тридцятичотирирічній Ользі Полюк для підготовки до ХХІV зимових Олімпійських ігор. На початку грудня минулого року на фінському курорті Рука вона здобула знакову у своїй тривалій спортивній кар’єрі бронзову нагороду на етапі Кубка світу з лижної акробатики. До речі, Ольга у 2021 році також отримувала щомісячну олімпійську стипендію від міста на суму 10000 гривень.
Така підтримка вселяє надію, що Ольга Полюк на Олімпіаді в Пекіні, що розпочнеться 4 лютого, виступить гідно. Земляки щиро бажають їй успіху!