Пів мільйона гривень за перемогу
Днями абсолютна чемпіонка світу з важкої атлетики у ваговій категорії 81кг хмельничанка Аліна Марущак, яка в грудні 2021 року здобула три золоті медалі на чемпіонаті світу в Ташкенті, отримала пів мільйона гривень призових від «Епіцентру» – партнера Федерації важкої атлетики України.

Спортсменку нагородили президент Федерації важкої атлетики України, співзасновник «Епіцентр K», народний депутат Олександр Герега і міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.
Вони також привітали наставника чемпіонки Володимира Болгарина.


Різний доробок земляків
Триває чемпіонат України з футзалу в екстра-лізі.
Хмельницький «Сокіл» приймав у черговому турі сусіда по турнірній таблиці – команду «Суми». Поєдинок був видовищним і багатим на голи. На жаль, наші земляки не зуміли здолати суперників. Нічия – 3:3.
Очолює турнірну таблицю херсонський «Продексім» – 40 очок. Хмельничани – на останньому, дев’ятому місці – 7 очок.
А от команда “Славута», що виступає в першій лізі, здобула чергову перемогу, цього разу – над львівською «Енергією-2» з рахунком 3:1. Славутчани йдуть на першому місці в групі Захід, набравши 19 очок.
У чемпіонаті настала коротка перерва, викликана іграми на кубок України. Днями відбудуться матчі-відповіді 1/8 фіналу. І «Сокіл», і «Славута», які відповідно перемогли в перших поєдинках харківські команди «Viva Cup» та «Гепард», мають непогані шанси пробитися до чвертьфіналу.