Дзвенять м’ячі на морозі
Команди першої ліги чемпіонату України з футболу проводять передсезонну підготовку.

Хмельницьке «Поділля» зіграло на виїзді два матчі з давнім принциповим суперником — вінницькою «Нивою». Спочатку наші земляки поступилися, потім — перемогли. В обох зустрічах зафіксовано рахунок 2:1.
Волочисці у Винниках провели два матчі. Ось їх результати: «Юність» Львівщина — «Агробізнес» — 2:1, «Карпати» Львів — «Агробізнес» — 0:1.
Обидві наші команди наступний етап підготовки до чемпіонату проведуть у Туреччині.


Пробилися далі
Завершився перший етап чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі.
БК «Хмельницький» посів третю сходинку в своїй групі, де виступало сім колективів. Отож згідно з регламентом наші земляки вийти до наступного етапу змагань. Тут мірятимуться силами з урахуванням очок попереднього турніру вісім команд — по чотири з груп. Однак тепер суперниками будуть тільки колективи, з якими до того не грали. Цей турнір пройде в чотири кола і складатиметься з виїзних та домашніх матчів.
Першим суперником подолян буде БК «Маріуполь».


І футзалісти порадували
Відбулися матчі-відповіді 1/8 фіналу кубка України з футзалу.
Після домашньої перемоги над харківською командою «Viva-Cup» з рахунком 4:2 хмельницький «Сокіл» їхав у гості в піднесеному настрої. Матч видався досить результативним: нічия — 5:5.
У гравців команди «Славута» перспективи пройти далі були ще кращі, адже вони в першому матчі переграли на виїзді харківський «Гепард» — 4:2. Однак «Славута» поступилася в рідних стінах — 4:5. Правда, в підсумку, як і «Сокіл», пройшла до «Фіналу восьми».