Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 459

Переконливі перемоги
Триває другий етап чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі серед чоловіків, де силами міряється вісім колективів.

 БК «Хмельницький» знову порадував своїх уболівальників. Наші земляки приймали команду «Прометей-2-ДДТУ» Слобожанське Дніпропетровської області. Обидві зустрічі проходили під диктовку господарів, які відповідно перемогли 105:86 і 98:68.
 Очолює турнірну таблицю «Рівне-ОШВСМ» — 27 очок. Хмельничани відстають лише на один пункт, але їх може обійти «Старий Луцьк-Університет», який провів на два поєдинки менше і має 25 очок. На останній сходинці — БК «СумДУ» — 17 очок.

На зборах у Туреччині
Футбольні команди першої ліги «Поділля» Хмельницький і «Агробізнес» Волочиськ черговий етап підготовки до сезону проводять у Туреччині.
 Колектив з обласного центру грає успішніше в контрольних матчах, ніж земляки. З узбецькою командою «Кизилкум» Зарафшан «Поділля» розійшлося миром — 0:0. Нічию (1:1) зафіксовано й у наступному поєдинку з норвезькою командою «Скейд» Осло.
 Волочисці поступилися датському «Нестведу» — 0:3 і колективу української прем’єр-ліги «Минай» — 0:1.
 Попереду в наших команд ще низка контрольних матчів.

«Сокіл» поступився
У розіграші кубка України з футзалу хмельницький «Сокіл» нещодавно за підсумками двох матчів (виграш і нічия) переміг харківську команду «Viva Cup». І ось чергова зустріч цих суперників у чемпіонаті екстра-ліги.
Поєдинок проходив у Харкові. Упродовж матчу господарі постійно вели в рахунку й у підсумку перемогли — 4:3. Це ще більш ускаднило турнірне становище подолян. Вони перебувають на останній, дев’ятій сходинці — 10 очок. Причому відрив від найближчого суперника збільшився до чотирьох очок.
А лідирує херсонський «Продексім» — 44 очки. На два пункти менше в івано-франківського «Урагана». Третім іде столичний «ХІТ» —
38 очок. Всі інші суперники значно відстали від них.