Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 794
Нещодавно в обласному центрі співробітники управління превентивної діяльності ГУНП та інших підрозділів поліції здали кров для людей, які постраждали в результаті дорожньо-транспортних пригод. Акція відбулася в рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який проходить в Україні з 13 по 19 листопада. Таким чином правоохоронці не лише вирішили допомогти жертвам ДТП, а й привернути увагу громадськості до безпеки дорожнього руху.
 
Загалом кров здало два десятки поліцейських. Очолили групу донорів особисто заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський та начальник управління превентивної діяльності Геннадій Сибіга.
Такі акції до Тижня безпеки дорожнього руху проводяться регулярно. Та все ж хочеться, щоб жертв ДТП ставало все менше і менше, а це в значній мірі залежить від правової свідомості учасників дорожнього руху.
Також зазначимо, що з початку війни поліцейські Хмельниччини кожні два місяці здають кров на потреби поранених військових та цивільних, і закликають до цього усіх свідомих громадян. Адже краплина вашої крові може врятувати чиєсь життя.