Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 761
Медичний пункт 87 окремого батальйону тероборони наразі отримав в якості волонтерської допомоги реанімобіль, облаштований медичним обладнанням та медикаменти, а також продукти харчування. Авто прибуло у район виконання завдань батальйону з Кам’янця-Подільського, де раніше його зустріли представники місцевої громади. На початку листопада Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Посітко повідомив про те, як зустрічав баварських друзів з Бад Брюкенау, які об'єднались у благодійний фонд Bad Brückenau hilft аби допомагати українцям.
«Сьогодні німецькі друзі доставили для воїнів ТрО нашої громади – реанімобіль, облаштований медичним обладнанням та медикаменти; для рятувальників ДСНС – спецодяг, каски, помпу та пожежне обладнання; іграшки для дітей ВПО; медикаменти, засоби гігієни та медичний інструментарій для міської лікарні. Щиро вдячний за дружбу та підтримку меру міста Бад-Брюккенау Jochen Vogel директору фонду – Дірку Штумпе, директору логістичної компанії Крістіану Вірзу, волонтерам Себастьяну Кіппесу, Йоганні Фен та кожному баварцю – за донат. І особливо – кам'янчанам-волонтерам Ользі Брунько та Олегу Головачу, завдяки довірі до яких, народилась така справжня дружба», – розповідає Михайло Посітко.
Військовослужбовці батальйону також висловлюють щиру вдячність німецьким друзям, волонтерам з Кам’янця-Подільського та місцевій громаді за підтримку та надану допомогу.