Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 177

У Хмельницькому триває капітальний ремонт та осучаснення торговельного центру «Дитячий світ» (вул. Проскурівська, 4/3). Це місце незабаром стане осередком комфортного ділового та виробничого середовища. Тут будуть усі необхідні умови для ефективної роботи та розвитку місцевого і переміщеного малого бізнесу.

Загалом реконструкцію проведуть на двох поверхах будівлі. Роботу на першому закінчили торік – орендарі вже мають змогу працювати в комфортних умовах. А зараз будівельники й майстри оновлюють другий ярус торговельного центру. За останні півмісяця завершили роботи з облаштування підлоги на поверсі, розпочали встановлювати систему пожежної сигналізації і сповіщення, а також вмонтували «ферми» для скляних перегородок у торговельному залі.
Так само активно тривають і зовнішні роботи оновлення фасаду будівлі із боку центрального входу. Вже завершили утеплення і фарбування стін правого крила будівлі, а на даху якраз стартували роботи з утеплення.
Ремонт виконується у межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.