Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 341

Для отримання бюджетної дотації документи необхідно подати до Мінагрополітики до 20 листопада п.р. включно.

Уряд України прийняв постанову «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам, які використовують меліоровані землі, та організаціям водокористувачів» (№1110). Про це повідомила пресслужба Мінагрополітики України.
«Згідно з постановою, що була підготовлена Міністерством аграрної політики та продовольства України, бюджетні дотації надаватимуться товаровиробникам для реконструкції існуючих та/або будівництва нових меліоративних систем з використанням зрошення дощуванням або краплинного зрошення, а також організаціям водокористувачів для відновлення насосних станцій», — вказується в повідомленні.
Кошти надаватимуться товаровиробникам на безповоротній основі:

Організаціям водокористувачів бюджетна дотація надаватиметься для відновлення, реконструкції, модернізації, капітального ремонту насосних станцій, які введені в експлуатацію після відповідних робіт (зокрема заміни та ремонту насосно-силового обладнання, здійснення заходів з енергоефективності).
Дотація надаватиметься на безповоротній основі в розмірі до 50% вартості витрат (без урахування податку на додану вартість), здійснених відповідно до проєктної документації.