Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 927

Саме таким словом можна охарактеризувати роботу флагмана області, підприємства з найскладнішими технологічними процесами і обладнанням, де завжди поряд з виконанням поточних планів йде системна робота з підготовки нових виробів. За всіма показниками – виробничими, фінансовими, іншими – темпи сягають 130 відсотків і більше.

Керівництво заводу за минулий рік на закупівлю нового обладнання направило більше 1,7 мільйона доларів. І все ж головним пріоритетом і проблемою на поточний рік є пошук фінансів для подальшої модернізації і закупівлі нового технологічного обладнання. Адже тільки це дасть можливість залишатися конкурентноздатними в жорстких умовах серед сучасних світових виробників із США, Німеччини, Японії, Китаю, інших.
Динамічний розвиток заводу в колективі, який нараховує 1366 працюючих, пов’язують із грамотним керівництвом директора державного підприємства «Новатор» Олексія Свістунова. Правління Союзу промисловців і підприємців області підтримує такий курс, завжди цінує співпрацю з трудовим колективом «Новатора» і зичить подальших успіхів.