Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 536

Завдяки співпраці з колективом газети «Подільські вісті» ми в Союзі промисловців і підприємців Хмельницької області періодично беремо участь у підготовці «Економічної сторінки». Ставимо перед собою завдання довести до відома читачів, керівників місцевої, центральної влади, депутатів місцевих і Верховної Ради актуальні питання щодо стану і розвитку вітчизняного виробництва, його конкурентноздатності, збереження і створення нових робочих місць, підвищення технічного рівня діючих підприємств, експорту, інвестицій та ін., без вирішення яких наша держава не може бути по-справжньому самостійною, розвиватися, багатіти, піднімати рівень життя.

Її основа — економіка, а фундаментом останньої є вітчизняна промисловість, в свою чергу локомотивом промисловості є машинобудування. Це пріоритети будь-якої держави. Лідер Китаю Сі Цзіньпін після спалаху пандемії визначив для півторамільярдного населення Китаю головне завдання: «Відновити роботу і виробництво».
Ми в нашому матеріалі теж звертаємось до уряду, Президента, Верховної Ради: «Проаналізуйте слова успішного керівника Китаю, поставте в нашій державі аналогічні задачі. Тільки віт-
чизняне виробництво дасть роботу людям, податки в казну, покращення стану суспільства. І ми готові ще раз дати відповідний аналіз і пропозиції з досвіду інших країн, який реально можна втілити в нас. Щоб не було «відмовки», що в державі немає грошей, вона бідна, ми одразу спростовуємо цей аргумент. Союз промисловців і підприємців Хмельницької області пропонує вирішувати питання, не витрачаючи державних коштів.

Детальніше читайте на шпальтах "Подільських вістей" за № 25 від 18 червня 2020 року.