Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 192

Угорською стороною відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та Міністерством закордонних справ і торгівлі Угорщини про співробітництво за стипендіальною програмою Угорщини «Stipendium Hungaricum» на 2023-2025 роки оголошено про приймання заявок на навчання громадян України за бакалаврськимимагістерськими та аспірантськими програмами в Угорщині на 2024/2025 навчальний рік.

Термін подання заявок – 15 січня 2024 року.

Подання заявки 

Кандидати на отримання стипендій мають пройти обов’язкову реєстрацію в онлайн-системі «Tempus Public Foundation» за покликанням. Після реєстрації та створення особистого кабінету кандидати на отримання стипендій отримають доступ для подання заявок і завантаження необхідних документів.

З детальною інформацією та інструкцією з онлайн-подання заявок можна ознайомитися на вебсайті.

Заявки на отримання стипендії та усі документи, завантажені до онлайн-системи «Tempus Public Foundation», також необхідно надіслати до Міністерства освіти і науки України на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. У темі листа потрібно зазначити «Стипендії на навчання в Угорщині – 2024».

Контактна особа від Міністерства освіти і науки України: Світлана Погукаєва, відділ академічної мобільності та взаємодії з іноземними студентами Управління міжнародного співробітництва та протоколу Міністерства освіти і науки України.

Адреса: проспект Берестейський, 10, місто Київ, 01135, тел. (044) 481-32-79

Електронна поштаЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..