Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 122

Хмельницька міська рада вкотре пропонує молодим людям унікальну можливість – пройти стажування у виконавчих органах міської ради та отримати досвід роботи в органах місцевого самоврядування. До стажування запрошуються особи віком до 25 років, які мають вищу освіту (початковий, бакалаврський або магістерський рівень).

Ознайомитись з умовами стажування та заповнити аплікаційну форму можна на веб-сайті Хмельницької міської ради https://www.khm.gov.ua у розділі «Стажування» (Влада>Виконавчі органи>Стажування) або за посиланням: https://www.khm.gov.ua/uk/content/stazhuvannya-u-hmelnyckiy-miskiy-radi-2
Подати заявку для участі в стажуванні можна до 15 квітня поточного року.
Під час проходження стажування стажисти ознайомляться з роботою структурних підрозділів Хмельницької міської ради, а також відвідають комунальні підприємства, установи, заклади та організації. Після закінчення стажування учасникам будуть вручені сертифікати та рекомендаційні листи для працедавців.
За результатами стажування у Хмельницькій міській раді учасники, які успішно виконали програму стажування, виявили найкращі професійні навички та організаційні здібності, можуть бути зараховані до кадрового резерву або працевлаштовані у виконавчих органах міської ради чи комунальних підприємствах та установах.
Запрошуємо усіх охочих молодих людей на стажування у Хмельницькій міській раді!