Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 581

Нещодавно в Дунаївцях відбулася довгоочікувана подія – урочисто відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини. У заході взяли участь депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко та міський голова Веліна Заяць, які привітали усіх присутніх з такою приємною подією та побажали продуктивної роботи у наданні якісних медичних послуг жителям на благо територіальної громади.

Варто зазначити, що облаштування амбулаторії проводилося за рахунок коштів міського бюджету на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я в громаді.
Тепер в медичному закладі працюватимуть такі фахівці: сімейний лікар, педіатр, дві медичні сестри та обслуговуючий персонал. На сьогодні амбулаторію забезпечено всім необхідним медичним обладнанням та устаткуванням для належного обстеження пацієнтів. Є сподівання, що, тримавши умови для лікування та обстеження, жителі громади вчасно звертатимуться до медиків-спеціалістів.
Сучасна амбулаторія забезпечить новий формат надання медичних послуг в місцевості – комфортний як для медичних працівників, так і для пацієнтів.