Надрукувати
Категорія: Здоров'я
Перегляди: 440

«У моєї мами гіпертонія. Декілька років приймає медичні препарати для пониження артеріального тиску. Чим допоможе народна медицина?» Лариса Ігорівна, м. Красилів.

Пийте чаї з чорноплідної горобини, меліси, м’яти, шишок хмелю, трави кропу. В їжу вживати овочі та крупи, насіння соняшника, гарбузи, бобові, рибу, крупи. 3-4 рази на день вживайте по 1 ст. л. соку столових буряків. Треба обмежити вживання солодощів, білого хліба, смаженого та копченого, солі. Якщо відчуваєте, що у вас почервоніло обличчя і нудить, потримайте ноги 15 хв. у гарячій воді.
Намагайтеся кожен день рухатися, робіть помірні вправи, прогулянки.
Якщо піднімається артеріальний тиск і болить голова, допоможе міцний гарячий чай з трави м’яти й звіробою. Випийте чашку такого чаю, і біль мине.
Багатьом допомагає знизити тиск, якщо намочити ганчірку 60% оцтом і прикласти до п’яти на 10 хв.
Обов’язково ходіть до церкви. Вслухайтеся в слова молитви. Читаючи молитви, вчіться говорити зі святими і дякуйте Богу за все, за часи скорботи й радості. Коли навчитеся радіти кожній хвилині свого життя, хвороби будуть відступати.
Для пані Альони з с. Манівці на Красилівщині, в якої дерматит.
Багатьом допомагає збір трав з меліси і яснотки білої (1:1). 3 ст. л. збору цих трав звечора покласти в термос і залити 3 склянками окропу. Ніч настоїться, процідити. Випити дві склянки по півсклянки 4 рази на день за 30 хв до їжі, а одну склянку настою використовувати у вигляді компресу.
Для Анатолія Борисовича з м. Красилова від втрати голосу.
Знайдіть плоди ганусу (анісу). Пів склянки плодів залийте склянкою окропу і ще кип’ятіть 15 хв. Процідіть. Додайте 1/4 склянку меду і столову ложку коньяку. Довести суміш до кипіння. Пийте по 1 ст. л.
4 рази на день за 30 хв після їжі.
Бажаю всім здоров’я!