Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 612

«Цього тижня двічі в режимі онлайн виступав на сесіях місцевих рад в Польщі. Цього разу, це Жешув і Ченстохова.
Ми маємо хорошу комунікацію із містами за кордоном. Загалом взяв участь вже у 5 сесійних засіданнях: Ченстохова, Жешув, Чеханов (Польща), Прага (Чехія), Шауляй (Литва), а також 9 зустрічей-нарад з міськими голова Польщі, Литви, Чехії, Туреччини, Болгарії.

Насамперед, мета таких виступів - подякувати: за постійну підтримку, за постійну допомогу, за теплий прийом українців з різних міст.
Моя місія в тому числі і політична, зокрема, я доношу лідерам та осіб низкам громад, депутатам місцевих рад, урядам міст, місцевим ЗМІ, а також мешканцям міст інформацію про війну з рашистською росією. Пояснюю, чому ця війна для нас цивілізаційна, світоглядна, чому ми вважаємо, що захищаємо всю Європу і справжні європейські цінності. Чому нам ще і ще потрібна допомога та підтримка.
Також мої виступи мають гуманітарну складову. Після кожного виступу ми отримуємо різну гуманітарну допомогу. Наприклад, після мого виступу на сесії в Чеханові, нам з цього міста надіслали потужний вантаж: автомобіль швидкої допомоги, генератори, квадрокоптери, тепловізори, прилади нічного бачення.
Після виступу на сесії в Шауляй нам надіслали медичний вантаж вартістю близько 100 000 євро. Частину вантажу ми передали у міста на схід. Прага, зокрема, передала квадрокоптери, медикаменти, взуття, продукти харчування.
Щиро вдячний усім нашим друзям за допомогу! Разом переможемо!
Слава Україні!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.